Huurauto's in Hamburg, Duitsland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hamburg, Duitsland? Start je zoektocht hier!

Hamburg, Duitsland
12 dec. — 19 dec.
Zelfde inleverlocatie
Hamburg, Duitsland
zo 12-12
12:00
zo 19-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Hamburg, Duitsland huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou

Huurauto's in Klein

€ 20 - € 41

Alle typen auto's

€ 21 - € 75

De gemiddelde prijs voor het huren van een Klein in Hamburg, Duitsland is € 14. De goedkoopste periode om een Klein te huren in Hamburg, Duitsland is in januari. De prijs is dan 0% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 20 per dag. De prijs voor het huren van een Klein is doorgaans 37% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Hamburg. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Hamburg verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen voor het huren van een Klein in Hamburg die de afgelopen week op momondo zijn gevonden.


Overzicht autoverhuur Hamburg

Alle bekende autoverhuurders in Hamburg, Duitsland
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,5

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

9,0
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,1

Comfort

7,6

Totaalscore

8,1

Ophalen/Inleveren

8,3

Waar voor je geld

8,3
16 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

7,6

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
20 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,9

Comfort

10,0

Totaalscore

7,9

Ophalen/Inleveren

5,9

Waar voor je geld

7,9
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

6,0
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,5
9 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

6,0

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

7,0

Waar voor je geld

7,0
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,0

Waar voor je geld

6,0

Vind populaire trekpleisters dichtbij de ophaallocatie van je huurauto

Nabijgelegen trekpleisters:

Friedhof Ohlsdorf4,3 km
MesseHalle Hamburg-Schnelsen4,6 km

Nabijgelegen trekpleisters:

Friedhof Ohlsdorf131,2 km
MesseHalle Hamburg-Schnelsen131,7 km

Nabijgelegen trekpleisters:

MesseHalle Hamburg-Schnelsen99,6 km
Friedhof Ohlsdorf105,3 km

Afstand tot populaire hotels vanaf Hamburg, Duitsland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Hamburg

Autoverhuur in Hamburg

4 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Hamburg voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Hamburg autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Enterprise, en Europcar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Hamburg vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Hamburg. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Hamburg heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Global Rent A Car heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Hamburg, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je € 29/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als € 21/per dag voor hun huurauto in Hamburg.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Hamburg, Duitsland-autoverhuur?

De meeste van de Hamburg autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Hamburg zoals Avis, Enterprise en Europcar vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is het beste type auto om te huren in Hamburg tijdens januari?

Het huren van een standaard type auto in Hamburg gedurende de maand januari is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 1 °C en neerslag rond de 40 mm in januari, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Hamburg kost gemiddeld € 22 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Hamburg, Duitsland?

Als je een auto huurt in Hamburg, moet je er rekening mee houden dat de huidige snelheidslimiet binnen stads- of stadslimieten van 50 km/u is, tenzij anders vermeld. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Hamburg hebben over het algemeen een maximumsnelheid van 100 km/u. Als je in Hamburg op een snelweg rijdt, is de maximumsnelheid Adviserend.

Welke auto huren de meeste mensen in Hamburg?

De meeste momondo-gebruikers huren de Volkswagen Polo in Hamburg, maar de Ford Focus is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Volkswagen Polo te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 33 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Volkswagen Polo in Hamburg voor slechts € 11 per dag. De Ford Focus in Hamburg kost gemiddeld € 35 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 12 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Mercedes-Benz G-Class huren in Hamburg?

Sixt is het populairste autoverhuurbedrijf met de Mercedes-Benz G-Class te huur in Hamburg. De prijs om de Mercedes-Benz G-Class huren bij Sixt is gemiddeld € 75/dag.De Volvo XC90 huren (die ook wordt gezien al seen Luxe-voertuig) is ook een optie als je een auto ophaalt bij Sixt in Hamburg.

Hoe is het weer in Hamburg, Duitsland in december?

In december, heeft Hamburg over het algemeen 70 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 2 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Hamburg, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Hamburg tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Hamburg. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Hamburg vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Volkswagen Polo, de Ford Focus en de Opel Corsa.

Is het weer in Hamburg hetzelfde als in de rest van Hamburg?

Het klimaat in Hamburg in december is gewoonlijk 2 °C met een verwachte neerslag van 70 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Hamburg voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Hamburg