Hoteldeals Zuidelijke Stille Oceaan

Hotels in Zuidelijke Stille Oceaan

Vind de beste hotel deals in Zuidelijke Stille Oceaan

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Zuidelijke Stille Oceaan

Zin in een trip naar Zuidelijke Stille Oceaan, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
72 € - 263 €
POPULAIRSTE LAND IN ZUIDELIJKE STILLE OCEAAN Australië door 44% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Australië dan ieder ander land in Zuidelijke Stille Oceaan
GOEDKOOP LAND IN ZUIDELIJKE STILLE OCEAAN Australië 57% goedkoper Hotels in Australië zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Zuidelijke Stille Oceaan, voor slechts 72 € per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN ZUIDELIJKE STILLE OCEAAN Fiji 37% duurder Fiji heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Zuidelijke Stille Oceaan, met kamers voor gemiddeld 263 € per nacht.

Reisinformatie voor Zuidelijke Stille Oceaan

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Zuidelijke Stille Oceaan?

De populairste bestemmingen in Zuidelijke Stille Oceaan zijn Sydney (83% vaker bezocht door momondo gebruikers), Melbourne (67% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Laucala Island (43% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Zuidelijke Stille Oceaan.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Zuidelijke Stille Oceaan om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Zuidelijke Stille Oceaan is Jabiru, wat 60% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Zuidelijke Stille Oceaan. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Jabiru is 67 €. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Jabiru kunnen ook een reis boeken naar Sydney of Canberra.

Overnachtingskosten voor hotels in Sydney zijn normaal gesproken 68 €, wat 59% onder de gemiddelde prijs van hotels in Zuidelijke Stille Oceaan ligt.

Als je meer interesse hebt in Canberra kun je daar een hotel krijgen voor rond de 86 € per nacht, wat 49% goedkoper is dan het gemiddelde in Zuidelijke Stille Oceaan.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Zuidelijke Stille Oceaan?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Zuidelijke Stille Oceaan is 167 €/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Zuidelijke Stille Oceaan te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Australië (gemiddeld 72 €/nacht), {4} (gemiddeld {5}/nacht), of {6} (gemiddeld {7}/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Zuidelijke Stille Oceaan om een hotel te boeken.


Overweeg je om ergens anders te verblijven in Zuidelijke Stille Oceaan?

Inspiratie nodig? Ontdek hieronder naar welke landen in Zuidelijke Stille Oceaan het meest gezocht werd

Populaire routes naar Zuidelijke Stille Oceaan

Meest gezochte vluchten naar Zuidelijke Stille Oceaan, samen met de goedkoopste prijzen en kortste vluchttijden
Amsterdam naar Sydney
Kortste vliegtijd
26u 15m
Goedkoopste prijs
769 €
Dusseldorf naar Sydney
Kortste vliegtijd
25u 25m
Goedkoopste prijs
772 €
Eindhoven naar Melbourne
Kortste vliegtijd
28u 35m
Goedkoopste prijs
1221 €
Rotterdam naar Auckland
Kortste vliegtijd
37u 00m
Goedkoopste prijs
1468 €
Bekijk meer
Hoteldeals Zuidelijke Stille Oceaan