Hoteldeals Europa

Hotels in Europa

Vind de beste hotel deals in Europa

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Europa

Zin in een trip naar Europa, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
€ 100 - € 180
POPULAIRSTE LAND IN EUROPA Nederland door 80% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Nederland dan ieder ander land in Europa
GOEDKOOP LAND IN EUROPA Duitsland 24% goedkoper Hotels in Duitsland zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Europa, voor slechts € 99 per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN EUROPA Turkije 28% duurder Turkije heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Europa, met kamers voor gemiddeld € 180 per nacht.

Reisinformatie voor Europa

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Europa?

De populairste bestemmingen in Europa zijn Amsterdam (59% vaker bezocht door momondo gebruikers), Middelburg (40% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Londen (35% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Europa.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Europa om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Europa is Ridderkerk, wat 77% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Europa. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Ridderkerk is € 30. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Ridderkerk kunnen ook een reis boeken naar Faliraki of Burgos.

Overnachtingskosten voor hotels in Faliraki zijn normaal gesproken € 31, wat 75% onder de gemiddelde prijs van hotels in Europa ligt.

Als je meer interesse hebt in Burgos kun je daar een hotel krijgen voor rond de € 33 per nacht, wat 75% goedkoper is dan het gemiddelde in Europa.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Europa?

De populairste bezienswaardigheden in Europa zijn Disneyland Parijs, Scheveningen Strand, en Lara Beach Park. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Disneyland Parijs is gelegen in Chessy, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 136 per nacht is.

Scheveningen Strand is gelegen in Den Haag, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 107 per nacht is.

Lara Beach Park is gelegen in Antalya, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 171 nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Europa?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Europa is € 127/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Europa te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Polen (gemiddeld € 68/nacht), Rusland (gemiddeld € 81/nacht), of Tsjechië (gemiddeld € 84/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Europa om een hotel te boeken.


Ontdek de wereld

Je reis naar Europa al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Europa