Hoteldeals Zuid-Amerika

Hotels in Zuid-Amerika

Vind de beste hotel deals in Zuid-Amerika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Zuid-Amerika

Zin in een trip naar Zuid-Amerika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
52 € - 117 €
POPULAIRSTE LAND IN ZUID-AMERIKA Brazilië door 45% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Brazilië dan ieder ander land in Zuid-Amerika
GOEDKOOP LAND IN ZUID-AMERIKA Colombia 38% goedkoper Hotels in Colombia zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Zuid-Amerika, voor slechts 51 € per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN ZUID-AMERIKA Suriname 31% duurder Suriname heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Zuid-Amerika, met kamers voor gemiddeld 117 € per nacht.

Reisinformatie voor Zuid-Amerika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Zuid-Amerika?

De populairste bestemmingen in Zuid-Amerika zijn Paramaribo (80% vaker bezocht door momondo gebruikers), Rio de Janeiro (78% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Buenos Aires (62% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Zuid-Amerika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Zuid-Amerika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Zuid-Amerika is Cali, wat 69% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Zuid-Amerika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Cali is 25 €. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Cali kunnen ook een reis boeken naar Lima of Fortaleza.

Overnachtingskosten voor hotels in Lima zijn normaal gesproken 60 €, wat 27% onder de gemiddelde prijs van hotels in Zuid-Amerika ligt.

Als je meer interesse hebt in Fortaleza kun je daar een hotel krijgen voor rond de 66 € per nacht, wat 18% goedkoper is dan het gemiddelde in Zuid-Amerika.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Zuid-Amerika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Zuid-Amerika is 81 €/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Zuid-Amerika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Colombia (gemiddeld 51 €/nacht), Peru (gemiddeld 60 €/nacht), of {6} (gemiddeld {7}/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Zuid-Amerika om een hotel te boeken.


Overweeg je om ergens anders te verblijven in Zuid-Amerika?

Inspiratie nodig? Ontdek hieronder naar welke landen in Zuid-Amerika het meest gezocht werd

Populaire routes naar Zuid-Amerika

Meest gezochte vluchten naar Zuid-Amerika, samen met de goedkoopste prijzen en kortste vluchttijden
Amsterdam naar São Paulo
Kortste vliegtijd
11u 55m
Goedkoopste prijs
378 €
Madrid naar Lima
Kortste vliegtijd
22u 15m
Goedkoopste prijs
563 €
Eindhoven naar Quito
Kortste vliegtijd
37u 00m
Goedkoopste prijs
1025 €
Hoteldeals Zuid-Amerika