Hoteldeals Noord-Amerika

Hotels in Noord-Amerika

Vind de beste hotel deals in Noord-Amerika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Noord-Amerika

Zin in een trip naar Noord-Amerika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
165 € - 177 €
POPULAIRSTE LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten door 63% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in De Verenigde Staten dan ieder ander land in Noord-Amerika
GOEDKOOP LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten 5% goedkoper Hotels in De Verenigde Staten zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Noord-Amerika, voor slechts 165 € per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN NOORD-AMERIKA Mexico 3% duurder Mexico heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Noord-Amerika, met kamers voor gemiddeld 177 € per nacht.

Reisinformatie voor Noord-Amerika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Noord-Amerika?

De populairste bestemmingen in Noord-Amerika zijn New York (86% vaker bezocht door momondo gebruikers), Las Vegas (56% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Miami (42% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Noord-Amerika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Noord-Amerika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Noord-Amerika is Jacksonville, AR, wat 86% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Noord-Amerika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Jacksonville, AR is 26 €. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Jacksonville, AR kunnen ook een reis boeken naar Mexico-Stad of Ridgecrest.

Overnachtingskosten voor hotels in Mexico-Stad zijn normaal gesproken 55 €, wat 68% onder de gemiddelde prijs van hotels in Noord-Amerika ligt.

Als je meer interesse hebt in Ridgecrest kun je daar een hotel krijgen voor rond de 56 € per nacht, wat 68% goedkoper is dan het gemiddelde in Noord-Amerika.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Noord-Amerika?

De populairste bezienswaardigheden in Noord-Amerika zijn Times Square, Farmers Market, en Bayfront Park. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Times Square is gelegen in New York, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 201 € per nacht is.

Farmers Market is gelegen in Los Angeles, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 151 € per nacht is.

Bayfront Park is gelegen in Miami, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 188 € nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Noord-Amerika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Noord-Amerika is 172 €/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Noord-Amerika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar De Verenigde Staten (gemiddeld 165 €/nacht), {4} (gemiddeld {5}/nacht), of {6} (gemiddeld {7}/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Noord-Amerika om een hotel te boeken.


Vind de beste prijs voor een verblijf in Noord-Amerika

Weet je niet zeker waar je je hotel in Noord-Amerika moet boeken? Bekijk deze prachtige landen en vind de juiste keuze voor jouw uitstapje

Ontdek de wereld

Je reis naar Noord-Amerika al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Noord-Amerika