Hoteldeals Noord-Amerika

Hotels in Noord-Amerika

Vind de beste hotel deals in Noord-Amerika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Noord-Amerika

Zin in een trip naar Noord-Amerika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
€ 157 - € 196
POPULAIRSTE LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten door 63% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in De Verenigde Staten dan ieder ander land in Noord-Amerika
GOEDKOOP LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten 14% goedkoper Hotels in De Verenigde Staten zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Noord-Amerika, voor slechts € 156 per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN NOORD-AMERIKA Mexico 8% duurder Mexico heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Noord-Amerika, met kamers voor gemiddeld € 195 per nacht.

Reisinformatie voor Noord-Amerika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Noord-Amerika?

De populairste bestemmingen in Noord-Amerika zijn New York (86% vaker bezocht door momondo gebruikers), Las Vegas (56% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Miami (42% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Noord-Amerika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Noord-Amerika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Noord-Amerika is Jacksonville, AR, wat 85% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Noord-Amerika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Jacksonville, AR is € 28. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Jacksonville, AR kunnen ook een reis boeken naar San Francisco of Mexico-Stad.

Overnachtingskosten voor hotels in San Francisco zijn normaal gesproken € 55, wat 70% onder de gemiddelde prijs van hotels in Noord-Amerika ligt.

Als je meer interesse hebt in Mexico-Stad kun je daar een hotel krijgen voor rond de € 59 per nacht, wat 68% goedkoper is dan het gemiddelde in Noord-Amerika.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Noord-Amerika?

De populairste bezienswaardigheden in Noord-Amerika zijn Times Square, Farmers Market, en Bayfront Park. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Times Square is gelegen in New York, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 188 per nacht is.

Farmers Market is gelegen in Los Angeles, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 173 per nacht is.

Bayfront Park is gelegen in Miami, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 161 nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Noord-Amerika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Noord-Amerika is € 181/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Noord-Amerika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar De Verenigde Staten (gemiddeld € 156/nacht), {4} (gemiddeld {5}/nacht), of {6} (gemiddeld {7}/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Noord-Amerika om een hotel te boeken.


Vind de beste prijs voor een verblijf in Noord-Amerika

Weet je niet zeker waar je je hotel in Noord-Amerika moet boeken? Bekijk deze prachtige landen en vind de juiste keuze voor jouw uitstapje

Ontdek de wereld

Je reis naar Noord-Amerika al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Noord-Amerika