Hoteldeals Caribbean

Hotels in Caribbean

Vind de beste hotel deals in Caribbean

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Caribbean

Zin in een trip naar Caribbean, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
52 € - 307 €
POPULAIRSTE LAND IN CARIBBEAN Curaçao door 73% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Curaçao dan ieder ander land in Caribbean
GOEDKOOP LAND IN CARIBBEAN Aruba 70% goedkoper Hotels in Aruba zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Caribbean, voor slechts 51 € per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN CARIBBEAN Bahama’s 46% duurder Bahama’s heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Caribbean, met kamers voor gemiddeld 307 € per nacht.

Reisinformatie voor Caribbean

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Caribbean?

De populairste bestemmingen in Caribbean zijn Willemstad (89% vaker bezocht door momondo gebruikers), Punta Cana (57% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Kralendijk (45% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Caribbean.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Caribbean om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Caribbean is Oranjestad, wat 70% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Caribbean. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Oranjestad is 51 €. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Oranjestad kunnen ook een reis boeken naar Havana of Willemstad.

Overnachtingskosten voor hotels in Havana zijn normaal gesproken 98 €, wat 42% onder de gemiddelde prijs van hotels in Caribbean ligt.

Als je meer interesse hebt in Willemstad kun je daar een hotel krijgen voor rond de 128 € per nacht, wat 23% goedkoper is dan het gemiddelde in Caribbean.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Caribbean?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Caribbean is 166 €/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Caribbean te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Aruba (gemiddeld 51 €/nacht), Cuba (gemiddeld 120 €/nacht), of Curaçao (gemiddeld 128 €/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Caribbean om een hotel te boeken.


Ontdek de wereld

Je reis naar Caribbean al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Caribbean