Hoteldeals Afrika

Hotels in Afrika

Vind de beste hotel deals in Afrika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Afrika

Zin in een trip naar Afrika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
€ 42 - € 679
POPULAIRSTE LAND IN AFRIKA Marokko door 74% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Marokko dan ieder ander land in Afrika
GOEDKOOP LAND IN AFRIKA Ghana 79% goedkoper Hotels in Ghana zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Afrika, voor slechts € 42 per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN AFRIKA Seychellen 72% duurder Seychellen heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Afrika, met kamers voor gemiddeld € 679 per nacht.

Reisinformatie voor Afrika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Afrika?

De populairste bestemmingen in Afrika zijn Marrakech (85% vaker bezocht door momondo gebruikers), Hurghada (72% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Sharm el-Sheikh (39% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Afrika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Afrika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Afrika is Accra, wat 79% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Afrika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Accra is € 42. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Accra kunnen ook een reis boeken naar Fez of Zanzibar.

Overnachtingskosten voor hotels in Fez zijn normaal gesproken € 52, wat 74% onder de gemiddelde prijs van hotels in Afrika ligt.

Als je meer interesse hebt in Zanzibar kun je daar een hotel krijgen voor rond de € 77 per nacht, wat 61% goedkoper is dan het gemiddelde in Afrika.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Afrika?

De populairste bezienswaardigheden in Afrika zijn Agadir Beach, Sidi Bouzid Beach, en Stone Town Beach. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Agadir Beach is gelegen in Agadir, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 76 per nacht is.

Sidi Bouzid Beach is gelegen in El Jadida, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 300 per nacht is.

Stone Town Beach is gelegen in Zanzibar, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer € 77 nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Afrika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Afrika is € 196/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Afrika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Ghana (gemiddeld € 42/nacht), Tanzania (gemiddeld € 80/nacht), of Zuid-Afrika (gemiddeld € 101/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Afrika om een hotel te boeken.


Ontdek de wereld

Je reis naar Afrika al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Afrika