Hoteldeals Afrika

Hotels in Afrika

Vind de beste hotel deals in Afrika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Afrika

Zin in een trip naar Afrika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
76 € - 637 €
POPULAIRSTE LAND IN AFRIKA Marokko door 76% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Marokko dan ieder ander land in Afrika
GOEDKOOP LAND IN AFRIKA Tanzania 69% goedkoper Hotels in Tanzania zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Afrika, voor slechts 75 € per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN AFRIKA Seychellen 63% duurder Seychellen heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Afrika, met kamers voor gemiddeld 636 € per nacht.

Reisinformatie voor Afrika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Afrika?

De populairste bestemmingen in Afrika zijn Marrakesh (85% vaker bezocht door momondo gebruikers), Hurghada (72% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Sharm el-Sheikh (39% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Afrika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Afrika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Afrika is Fez, wat 80% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Afrika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Fez is 48 €. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Fez kunnen ook een reis boeken naar Zanzibar of Jambiani.

Overnachtingskosten voor hotels in Zanzibar zijn normaal gesproken 73 €, wat 70% onder de gemiddelde prijs van hotels in Afrika ligt.

Als je meer interesse hebt in Jambiani kun je daar een hotel krijgen voor rond de 77 € per nacht, wat 68% goedkoper is dan het gemiddelde in Afrika.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Afrika?

De populairste bezienswaardigheden in Afrika zijn Agadir Beach, Sidi Bouzid Beach, en Stone Town Beach. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Agadir Beach is gelegen in Agadir, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 81 € per nacht is.

Sidi Bouzid Beach is gelegen in El Jadida, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 281 € per nacht is.

Stone Town Beach is gelegen in Zanzibar, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 73 € nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Afrika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Afrika is 237 €/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Afrika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Tanzania (gemiddeld 75 €/nacht), Ghana (gemiddeld 89 €/nacht), of Marokko (gemiddeld 116 €/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Afrika om een hotel te boeken.


Ontdek de wereld

Je reis naar Afrika al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Afrika