Huurauto's in Medina, Saudi-Arabië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Medina, Saudi-Arabië? Start je zoektocht hier!

Medina, Saudi-Arabië
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Medina, Saudi-Arabië
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Medina

Alle bekende autoverhuurders in Medina, Saudi-Arabië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

1,9

Comfort

1,9

Totaalscore

1,9

Prijs-kwaliteit

1,9
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Medina, Saudi-Arabië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Medina Mohammad Abdulaziz

Autoverhuur in Medina

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Medina autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Budget is een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Medina vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Medina. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Wat is de maximumsnelheid in Medina, Saudi-Arabië?

  De maximumsnelheid in Medina is 90 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Medina heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Medina op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 140 km/u is.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Medina?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Medina, maar de Ford Focus is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld € 33 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Medina voor slechts € 18 per dag. De Ford Focus in Medina kost gemiddeld € 44 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij € 29 per dag.

 • Hoe is het weer in Medina, Saudi-Arabië in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Medina kun je temperaturen van ongeveer 17 °C en neerslag van ongeveer 0 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  De temperaturen in Medina zijn tijdens januari doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

 • Is het weer in Medina hetzelfde als in de rest van Al Madinah?

  Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Al Madinah of de nabijgelegen gebieden in januari met Medina als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 0 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in Saudi-Arabië met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Medina