Huurauto's van Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Tel Aviv, Israël - Ben Gurion Internationaal (TLV)
9 okt. — 16 okt.
Zelfde inleverlocatie
Tel Aviv, Israël - Ben Gurion Internationaal (TLV)
ma 9-10
12:00
ma 16-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein

€ 32 - € 103

Alle typen auto's

€ 32 - € 128

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven is in februari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 32 per dag. € 32 per dag is 55% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 71 voor een Klein huurauto van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven. februari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor Klein huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Medium auto te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven is in maart. De prijzen zijn dan gemiddeld € 73 per dag. € 73 per dag is 26% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 99 voor een Medium huurauto van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven. maart is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Medium auto te huren van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven, maar november is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in november voor Medium huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Sixt beoordelingen

5,7
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 87 geverifieerde gasten
7,3Hygiëne
5,5Ophalen/Inleveren
6,6Comfort
5,5Waar voor je geld


Sixt autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal met een adres en telefoonnummer
Bekijk Sixt-locaties in de buurt van Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal
Ben Gurion Airport
+972 8 919 1153

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Sixt in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Wat is het populairste type huurauto bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven?

De populairste types auto om te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven zijn Economy-auto's. Dit type auto kost gemiddeld € 43 per dag. 19% van onze gebruikers huren liever Economy-auto's bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven vanwege de prijs, beschikbaarheid en geplande activiteiten.

Waar vind ik Sixt-huurauto's op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven?

Als je naar Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven vliegt, is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Sixt Ben Gurion Airport. Je kunt ze bereiken via +972 8 919 1153.

Biedt Sixt een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven (TLV)?

Ja, Sixt biedt een shuttleservice aan vanaf Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven (TLV).


Een makkelijkere manier om je trip naar Tel Aviv te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.