Huurauto's van Sixt op Luchthaven van Barcelona-el Prat

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt op Luchthaven van Barcelona-el Prat

Barcelona, Spanje - Barcelona-el Prat (BCN)
8 okt. — 15 okt.
Zelfde inleverlocatie
Barcelona, Spanje - Barcelona-el Prat (BCN)
zo 8-10
12:00
zo 15-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt op Luchthaven van Barcelona-el Prat

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein

€ 29 - € 132

Alle typen auto's

€ 50 - € 158

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven is in september. De prijzen zijn dan gemiddeld € 29 per dag. € 29 per dag is 58% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 69 voor een Klein huurauto van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. september is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, maar april is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in april voor Klein huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Medium auto te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 56 per dag. € 56 per dag is 49% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 110 voor een Medium huurauto van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Medium auto te huren van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor Medium huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Groot auto te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven is in december. De prijzen zijn dan gemiddeld € 45 per dag. € 45 per dag is 57% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 105 voor een Groot huurauto van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. december is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Groot auto te huren van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor Groot huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld € 34 per dag. € 34 per dag is 65% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 98 voor een SUV huurauto van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, maar april is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in april voor SUV huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Cabrio auto te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 56 per dag. € 56 per dag is 35% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 87 voor een Cabrio huurauto van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Cabrio auto te huren van Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, maar september is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in september voor Cabrio huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Sixt beoordelingen

7,1
GoedOp basis van beoordelingen van 18 geverifieerde gasten
8,2Hygiëne
7,2Ophalen/Inleveren
6,6Waar voor je geld
8,3Comfort


Sixt autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Barcelona-el Prat

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Luchthaven van Barcelona-el Prat met een adres en telefoonnummer
Bekijk Sixt-locaties in de buurt van Luchthaven van Barcelona-el Prat
Terminal 1 & 2 Llegadas
+34 871 18 01 92
Carrer de la Botànica 98
+34 871 18 01 92

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Sixt in Luchthaven van Barcelona-el Prat

Wat kost het om een auto te huren van bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven?

Je kunt ervan uitgaan dat je zo rond de € 32 per dag betaalt voor een huurauto bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven. Afhankelijk van wanneer in het jaar je wilt gaan, kunnen dagelijkse huurprijzen minimaal € 26 per dag zijn en maximaal € 123 per dag. Dit is een verschil van 80%.

Wat is het populairste type huurauto bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven?

100% van onze gebruikers huren liever Compact-voertuigen bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven waarmee dat het populairste autotype is. Als je ook interesse hebt om er eentje te huren bij Sixt op Barcelona-el Prat luchthaven, dan kun je ervan uitgaan dat je ongeveer € 34 per dag betaalt.

Waar vind ik Sixt-huurauto's op Barcelona-el Prat luchthaven?

Als je naar Barcelona-el Prat luchthaven vliegt, is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Sixt Terminal 1 & 2 Llegadas. Je kunt ze bereiken via +34 871 18 01 92.

Biedt Sixt een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Barcelona-el Prat luchthaven (BCN)?

Ja, Sixt heeft een ophaalservice vanaf Barcelona-el Prat luchthaven (BCN).


Een makkelijkere manier om je trip naar Barcelona te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.