Huurauto's van Sixt op Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt op Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Lima, Peru - J Chavez Internationaal (LIM)
13 dec. — 20 dec.
Lima, Peru - J Chavez Internationaal (LIM)
wo 13-12
12:00
wo 20-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt op Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 18 - € 25

Alle typen auto's

€ 18 - € 146

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven is in januari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 18 per dag. € 18 per dag is 9% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 20 voor een klein car huurauto van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven. januari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor klein car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een groot car auto te huren bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven is in november. De prijzen zijn dan gemiddeld € 54 per dag. € 54 per dag is 49% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 105 voor een groot car huurauto van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven. november is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een groot car auto te huren van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven, maar september is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in september voor groot car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven is in februari. De prijzen zijn dan gemiddeld € 57 per dag. € 57 per dag is 40% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 95 voor een SUV huurauto van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven. februari is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven, maar mei is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in mei voor SUV huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Sixt beoordelingen

5,7
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 3 geverifieerde gasten
6,0Comfort
4,6Ophalen/Inleveren
5,3Waar voor je geld
7,3Hygiëne


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Sixt? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Sixt autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal met een adres en telefoonnummer
Bekijk Sixt-locaties in de buurt van Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Sixt in Luchthaven van Lima J Chavez Internationaal

Wat is het populairste type huurauto bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven?

Economy of vergelijkbaar is het populairste type huurauto bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven, met 79% van onze gebruikers die dit type kiest in plaats van andere opties. Het huren van Economy auto's bij Sixt op Lima J Chavez Internationaal luchthaven kost gemiddeld € 21/dag. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren op basis van de zone waar je verblijft.

Waar vind ik Sixt-huurauto's op Lima J Chavez Internationaal luchthaven?

Elmer Faucett is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Sixt bij Lima J Chavez Internationaal luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +51 981 076 094

Biedt Sixt een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Lima J Chavez Internationaal luchthaven (LIM)?

Ja, Sixt biedt een shuttleservice aan vanaf Lima J Chavez Internationaal luchthaven (LIM).


Een makkelijkere manier om je trip naar Lima te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.