Huurauto's van Avis op Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis op Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Johannesburg, Zuid-Afrika - OR Tambo (JNB)
2 okt. — 9 okt.
Zelfde inleverlocatie
Johannesburg, Zuid-Afrika - OR Tambo (JNB)
ma 2-10
12:00
ma 9-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Avis op Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Vind je ideale huurauto op momondo

Huurauto's in Klein

€ 27 - € 74

Alle typen auto's

€ 22 - € 98

De beste tijd om een Klein auto te huren bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven is in april. De prijzen zijn dan gemiddeld € 27 per dag. € 27 per dag is 29% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 38 voor een Klein huurauto van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven. april is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Klein auto te huren van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor Klein huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een Medium auto te huren bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven is in mei. De prijzen zijn dan gemiddeld € 22 per dag. € 22 per dag is 64% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 60 voor een Medium huurauto van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven. mei is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een Medium auto te huren van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven, maar september is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in september voor Medium huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven is in december. De prijzen zijn dan gemiddeld € 36 per dag. € 36 per dag is 57% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 84 voor een SUV huurauto van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven. december is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor SUV huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Avis beoordelingen

6,0
OkéOp basis van beoordeling van 1 geverifieerde gasten
8,0Hygiëne
6,0Ophalen/Inleveren
4,0Comfort
8,0Waar voor je geld


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Avis? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Avis autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Luchthaven van Johannesburg OR Tambo met een adres en telefoonnummer
Bekijk Avis-locaties in de buurt van Luchthaven van Johannesburg OR Tambo
Or Tambo Int Apt
+27 11 573 5000
3 Brabazon Road
+27 11 387 8230

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Avis in Luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Wat kost het om een auto te huren van bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven?

Een huurauto bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven kost € 38 per dag. Je kunt echter al huurauto deals vinden voor slechts € 29 per dag, wat 43% verschilt met de hoogste prijs, € 50 per dag.

Wat is het populairste type huurauto bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven?

Intermediate-auto's zijn het favoriete type huurauto bij Avis op Johannesburg OR Tambo luchthaven. Dit is een populair type auto dankzij de gemiddelde huurprijs van € 30 per dag. Hoewel 21% van momondo gebruikers kozen voor dit type auto, kun je natuurlijk altijd een andere kiezen op basis van jouw voorkeuren.

Waar vind ik Avis-huurauto's op Johannesburg OR Tambo luchthaven?

Or Tambo Int Apt is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Avis bij Johannesburg OR Tambo luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +27 11 573 5000

Biedt Avis een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Johannesburg OR Tambo luchthaven (JNB)?

Ja, als je op Johannesburg OR Tambo luchthaven (JNB) vliegt, biedt Avis een shuttleservice.


Een makkelijkere manier om je trip naar Johannesburg te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.