Huurauto's van Sixt in Madrid

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt in Madrid

Madrid, Spanje
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Madrid, Spanje
vr 28-1
12:00
vr 4-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Sixt in Madrid

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Madrid met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,7

Totaalscore

6,3

Prijs-kwaliteit

6,7

Informatie over huurauto's van Sixt in Madrid

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Sixt in Madrid?

  Sixt wil zorgen dat haar klanten en personeel in Madrid zich tijdens COVID-19 veilig voelen. Daarom voert Sixt een strikte verbeterde schoonmaak uit op alle verhuurlocaties in Madrid. Deze veiligheidsmaatregelen omvatten onder meer desinfectie van vaak aangeraakte gebieden, zoals de autodeur, het stuur en de middenconsole.

 • Wat kost een huurauto van Sixt in Madrid in februari?

  Volgens de gegevens van vorig jaar, zijn de verwachte autoverhuurprijzen van Sixt in Madrid in februari gemiddeld € 57 per dag. Het komt echter ook voor dat in deze tijd van het jaar prijzen worden gevonden bij Sixt voor slechts € 31 per dag in het centrum van Madrid. € 397 is doorgaans de gemiddelde prijs om een auto te huren bij Sixt voor een week in februari in Madrid.

 • Heeft Sixt een verhuurlocatie op Luchthaven van Madridi-Barajas?

  Sixt heeft 1 verhuurlocatie op Luchthaven van Madridi-Barajas. Je vindt Sixt op Terminal 1 & 4 Llegadas.

 • Wat is de populairste auto om van Sixt te huren in Madrid in februari?

  Het populairste type auto om in februari te huren bij Sixt in Madrid is een Cabrio. Je betaalt ongeveer € 124 per dag voor een Cabrio in februari, hoewel sommige gebruikers prijzen vonden van slechts € 51 per dag.

 • Wat is het goedkoopste type auto om van Sixt te huren in Madrid?

  Het goedkoopste type auto van Sixt in Madrid is de Economy, die gemiddeld € 37 per dag kost. € 37 per dag is 4% goedkoper dan de duurste auto van Sixt, dus je kunt wat geld besparen door voor een voordeligere optie te kiezen. 20% van de momondo-gebruikers die een auto huurden in Madrid van Sixt koos de Economy. vaak om geld te besparen.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Sixt zijn er in Madrid?

  Sixt werkt momenteel op 6 verhuurlocatie in Madrid. De populairste locatie voor autoverhuur van Sixt in Madrid is op Terminal 1 & 4 Llegadas. In de afgelopen 12 maanden huurde 46% van onze gebruikers die op zoek waren naar een huurauto van Sixt in Madrid hun huurauto bij de locatie op Terminal 1 & 4 Llegadas.


Huurauto's van Sixt in andere steden in Spanje

Vind autoverhuurdeals bij Sixt in andere populaire steden in Spanje, zoals Palma de Mallorca en Barcelona