Huurauto's van Avis op Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis op Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba - Flamingo Internationaal (BON)
30 nov. — 7 dec.
Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba - Flamingo Internationaal (BON)
do 30-11
12:00
do 7-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Avis op Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 30 - € 58

Alle typen auto's

€ 34 - € 64

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven is in augustus. De prijzen zijn dan gemiddeld € 30 per dag. € 30 per dag is 36% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 47 voor een klein car huurauto van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. augustus is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor klein car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven is in mei. De prijzen zijn dan gemiddeld € 33 per dag. € 33 per dag is 23% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 43 voor een medium car huurauto van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. mei is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, maar januari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in januari voor medium car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een groot car auto te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven is in augustus. De prijzen zijn dan gemiddeld € 38 per dag. € 38 per dag is 19% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 47 voor een groot car huurauto van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. augustus is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een groot car auto te huren van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor groot car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven is in november. De prijzen zijn dan gemiddeld € 43 per dag. € 43 per dag is 42% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 74 voor een SUV huurauto van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. november is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, maar december is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in december voor SUV huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een pick-up auto te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven is in augustus. De prijzen zijn dan gemiddeld € 38 per dag. € 38 per dag is 23% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 49 voor een pick-up huurauto van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. augustus is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een pick-up auto te huren van Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, maar januari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in januari voor pick-up huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

Opel Corsa
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 30/dag

14 dec. - 20 dec.
Opel Corsa
Ford Fiesta
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 48/dag

22 dec. - 24 dec.
Ford Fiesta
Peugeot 308
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 52/dag

22 dec. - 24 dec.
Peugeot 308

Avis beoordelingen

5,3
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 7 geverifieerde gasten
5,4Ophalen/Inleveren
4,8Waar voor je geld
6,0Hygiëne
6,2Comfort


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Avis? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Avis autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal met een adres en telefoonnummer
Bekijk Avis-locaties in de buurt van Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Avis in Luchthaven van Kralendijk Flamingo Internationaal

Wat kost het om een auto te huren van bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven?

In de afgelopen week vonden onze gebruikers huurautoprijzen bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven van minimaal € 30/dag en maximaal € 52/dag. Dit is een prijsverschil van 43%. Houd er rekening mee dat de gemiddelde prijs voor een huurauto bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven € 43/dag is, en dat deze prijs kan afwijken op basis van het type auto dat je huurt en de tijd van het jaar waarin je huurt.

Wat is het populairste type huurauto bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven?

48% van onze gebruikers huren liever Economy-voertuigen bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven waarmee dat het populairste autotype is. Als je ook interesse hebt om er eentje te huren bij Avis op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven, dan kun je ervan uitgaan dat je ongeveer € 33 per dag betaalt.

Waar vind ik Avis-huurauto's op Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven?

Plaza Medardo S.V. Thielman Z/N is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Avis bij Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +599 717 5795

Biedt Avis een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven (BON)?

Ja, Avis heeft een ophaalservice vanaf Kralendijk Flamingo Internationaal luchthaven (BON).


Een makkelijkere manier om je trip naar Kralendijk te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.