Inzichten
Nieuwste deals
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Op zoek naar goedkope huurautodeals in Bonaire, Sint Eustatius en Saba? Start je zoektocht hier!

Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba
25 apr. — 2 mei.
Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba
do 25-4
12:00
do 2-5
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek een huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van verhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijsalerts
Prijsalerts
Nog niet klaar om te boeken? Stel een prijsalert in om prijzen te volgen.

De beste deals voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Vind geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba
Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

20 jun. - 24 jun.
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
of vergelijkbaar Compact SUV
Max. 4 passagiers

€ 45/dag

20 jun. - 24 jun.
Vauxhall Mokka
Peugeot 208
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 53/dag

20 jun. - 24 jun.
Peugeot 208
Renault Captur
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 58/dag

20 jun. - 24 jun.
Renault Captur
Jeep Renegade
of vergelijkbaar SUV
Max. 2 passagiers

€ 78/dag

20 jun. - 24 jun.
Jeep Renegade
Mitsubishi Mirage
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers
5-deurs voertuigen

€ 82/dag

10 mei. - 20 mei.
Mitsubishi Mirage
Nissan Qashqai
of vergelijkbaar Middenklasse SUV
Max. 5 passagiers

€ 93/dag

19 mei. - 21 mei.
Nissan Qashqai

Bonaire, Sint Eustatius en Saba huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Klein auto's

€ 37 - € 63

Alle typen auto's

€ 44 - € 68

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 47. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in augustus. De prijs is dan 23% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 37 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 13% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 61. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in september. De prijs is dan 19% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 10% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 58. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in juni. De prijs is dan 33% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 40 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 7% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 62. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in oktober. De prijs is dan 27% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 46 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 49. De goedkoopste periode om een busje te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in augustus. De prijs is dan 2% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 50 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een pick-up in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is € 63. De goedkoopste periode om een pick-up te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is in augustus. De prijs is dan 26% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts € 47 per dag. De prijs voor het huren van een pick-up is doorgaans 13% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Bonaire, Sint Eustatius en Saba verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Toyota Yaris
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 31/dag

20 jun. - 24 jun.
Toyota Yaris
Renault Clio
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€ 53/dag

20 jun. - 24 jun.
Renault Clio
Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€ 58/dag

20 jun. - 24 jun.
Volkswagen Polo

Statistieken en trends voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Op dit moment is Avis het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Bonaire, Sint Eustatius en Saba, waar gebruikers deals kunnen vinden vanaf slechts € 50 per dag. Gebruikers die een huurauto boeken bij Avis hebben de neiging om prijzen te vinden die lager zijn dan het gemiddelde landelijke tarief van € 67 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van waar je huurt, hoeveel dagen je huurt en het type huurauto dat je kiest.

Wat is de populairste autoverhuurder in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Avis is de populairste autoverhuurder in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met 71% van de momondo-gebruikers die voor deze verhuurder kozen in de afgelopen maand. Avis heeft ook 36 beoordelingen en een score van 6,1 uit 10, wat deze autoverhuurder een populaire keuze maakt onder reizigers.

Welk autoverhuurbedrijf in Bonaire, Sint Eustatius en Saba heeft de meeste locaties?

Sunnycars heeft de meeste autoverhuurlocaties in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Dit bedrijf heeft 7 locaties, waarvan vele locaties te vinden zijn op vliegvelden en middenin de stad. Weet je niet zeker welke stad je wilt bezoeken, maar weet je wel dat je een auto wilt huren bij Sunnycars? Kralendijk is de populairste stad om te bezoeken in Bonaire, Sint Eustatius en Saba, met 6 Sunnycars autoverhuur locaties.

Wat is het populairste type huurauto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Reizigers die Bonaire, Sint Eustatius en Saba kiezen, kiezen meestal voor een Economy als huurauto naar keuze. Dit kan komen door het weer tijdens hun verblijf, de geplande activiteiten of hun budget. In de afgelopen 30 dagen huurde 45% van onze gebruikers een Economy voor hun reis naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba tegen een gemiddelde prijs van € 60 per dag.

Overzicht autoverhuur Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Alle bekende autoverhuurders in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Sunnycars

7 locaties

Budget

3 locaties

Hertz

3 locaties

Alamo

1 locatie

Avis

1 locatie

CarVenience

1 locatie

Dollar

1 locatie

Enterprise Rent-A-Car

1 locatie

Autoverhuur in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Kom alles te weten over auto huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Aan welke kant van de weg rijden mensen in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Wegbestuurders in Bonaire, Sint Eustatius en Saba, inclusief chauffeurs die uit het buitenland komen, zijn verplicht om aan de rechterkant te rijden. Houd er rekening mee dat rijden aan de andere kant kan leiden tot zowel een verkeersovertreding als tot ernstige ongevallen.

Hoe goed zijn de wegen in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Sinds 2019 staat Bonaire, Sint Eustatius en Saba gerangschikt op plaats 2 van 137 landen voor wegkwaliteit. Bonaire, Sint Eustatius en Saba kreeg een wegkwaliteitsscore van 6,2, die is gebaseerd op een schaal van 1 tot 7, waarbij 7 de best mogelijke score is.

Wat is de limiet voor rijden en drinken in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

De wettelijke limiet voor alcohol in het bloed (BAG) in Bonaire, Sint Eustatius en Saba is 1,00‰. Het is echter belangrijk om de regionale of lokale wetgeving te controleren, omdat deze limiet soms anders kan zijn. De BAG in Bonaire, Sint Eustatius en Saba kan ook variëren op basis van leeftijd, rijervaring en of je al dan niet een bedrijfsvoertuig bestuurt.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Per april 2024 zijn er 26 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

De minimumleeftijd voor bestuurders verschilt per land, waaronder Bonaire, Sint Eustatius en Saba. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Als standaardregel moet je 21 jaar oud zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een extra toeslag worden gerekend. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen bij het huren van een auto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Een internationaal rijbewijs is verplicht als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd en kan noodzakelijk zijn om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

momondo vindt en vergelijkt duizenden autoverhuurwebsites, zodat jij de beste selectie opties en huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba krijgt. Een huurauto vinden is snel en gratis, dus het is een logische keuze om momondo te gebruiken voor je boeking.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Bonaire, Sint Eustatius en Saba?

Door filters te gebruiken op momondo wordt het vinden van een geweldige huurauto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba een stuk makkelijker. Of het nu gaat om prijs, type auto, voorzieningen of beleid, met momondo kun je je zoekopdracht verfijnen met deze en meer filters om de beste deal te vinden die bij jou past.

Toont momondo autoverhuurdeals in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met gratis annuleren?

Ja. Of het nu voor auto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba of ergens anders is, met momondo kun je een specifieke filter gebruiken om te zoeken naar voorwaarden met gratis annulering.

Kan ik op momondo een auto huren in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met intensieve schoonmaak?

Ja, momondo toont deals met een intensieve schoonmaakservice voor huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Bonaire, Sint Eustatius en Saba met een onbeperkt aantal kilometers?

Ja, je kunt op momondo autoverhuurdeals in Bonaire, Sint Eustatius en Saba vinden met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Bonaire, Sint Eustatius en Saba te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
do 25-4
12:00
do 2-5
12:00
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Vind autoverhuurbedrijven in deze populaire steden in Bonaire, Sint Eustatius en Saba