Huurauto's van Sixt in Tel Aviv

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt in Tel Aviv

Tel Aviv, Israël
30 jan. — 6 feb.
Zelfde inleverlocatie
Tel Aviv, Israël
zo 30-1
12:00
zo 6-2
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Sixt in Tel Aviv

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Tel Aviv met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
6 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

5,3

Totaalscore

4,4

Prijs-kwaliteit

4,2

Informatie over huurauto's van Sixt in Tel Aviv

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Sixt in Tel Aviv?

  Sixt wil zorgen dat haar klanten en personeel in Tel Aviv zich tijdens COVID-19 veilig voelen. Daarom voert Sixt een strikte verbeterde schoonmaak uit op alle verhuurlocaties in Tel Aviv. Deze veiligheidsmaatregelen omvatten onder meer desinfectie van vaak aangeraakte gebieden, zoals de autodeur, het stuur en de middenconsole.

 • Wat kost een huurauto van Sixt in Tel Aviv in februari?

  € 75 per dag (of € 526 per week) is de gemiddelde prijs voor een huurauto van Sixt in Tel Aviv in februari, volgens de gegevens van vorig jaar. De laagste prijs die momondo-gebruikers vonden voor een huurauto van Sixt in februari was € 29 per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen vaak afhangen van welk type auto je huurt van Sixt in deze periode van het jaar en wanneer je je huurauto reserveert.

 • Heeft Sixt een verhuurlocatie op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal?

  Sixt heeft 1 verhuurlocatie op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal. Je vindt Sixt op Ben Gurion Airport.

 • Wat is de populairste auto om van Sixt te huren in Tel Aviv in februari?

  Tussenmaat huurauto's zijn het populairste type voertuig om in de maand februari te huren bij Sixt in Tel Aviv. Een Tussenmaat kost bij Sixt gemiddeld € 33 per dag en de laagste prijs die werd gevonden in februari was € 22 per dag.

 • Wat is het goedkoopste type auto om van Sixt te huren in Tel Aviv?

  Voor gemiddeld € 33 per dag is het huren van een Tussenmaat bij Sixt in Tel Aviv je goedkoopste optie. 50% van onze gebruikers die een auto huurden bij Sixt in Tel Aviv koos in de afgelopen 12 maanden voor een Tussenmaat om geld te besparen. € 33 per dag voor Tussenmaat is ook nog eens 18% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor de duurste huurauto van Sixt. Je bespaart dus gegarandeerd geld als je voor de goedkopere huurauto kiest.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Sixt zijn er in Tel Aviv?

  Sixt heeft 6 autoverhuurlocaties in Tel Aviv. De locatie op Ben Gurion Arrival Hall is volgens onze gebruikersgegevens de populairste. In de afgelopen 12 maanden koos 62 van onze gebruikers die een auto wilden huren bij Sixt in Tel Aviv voor de locatie van Sixt op Ben Gurion Arrival Hall.


Huur auto's bij andere verhuurders in Tel Aviv

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Sixt? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Tel Aviv