Huurauto's van Avis op Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Avis op Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

San José, Costa Rica - Intle Juan Santamaría (SJO)
7 dec. — 14 dec.
San José, Costa Rica - Intle Juan Santamaría (SJO)
do 7-12
12:00
do 14-12
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Avis op Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€ 42 - € 72

Alle typen auto's

€ 45 - € 124

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven is in mei. De prijzen zijn dan gemiddeld € 42 per dag. € 42 per dag is 22% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 54 voor een klein car huurauto van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven. mei is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven, maar maart is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in maart voor klein car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven is in augustus. De prijzen zijn dan gemiddeld € 60 per dag. € 60 per dag is 21% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 76 voor een medium car huurauto van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven. augustus is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven, maar januari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in januari voor medium car huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een SUV auto te huren bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven is in september. De prijzen zijn dan gemiddeld € 50 per dag. € 50 per dag is 33% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van € 75 voor een SUV huurauto van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven. september is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een SUV auto te huren van Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven, maar februari is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in februari voor SUV huurauto’s van Avis, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Avis beoordelingen

5,6
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 53 geverifieerde gasten
6,4Comfort
4,9Waar voor je geld
5,5Ophalen/Inleveren
6,7Hygiëne


Avis autoverhuur in de buurt van Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Avis in Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría met een adres en telefoonnummer
Bekijk Avis-locaties in de buurt van Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Avis in Luchthaven van San José Intle Juan Santamaría

Wat is het populairste type huurauto bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven?

SUV of vergelijkbaar is het populairste type huurauto bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven, met 34% van onze gebruikers die dit type kiest in plaats van andere opties. Het huren van SUV auto's bij Avis op San José Intle Juan Santamaría luchthaven kost gemiddeld € 60/dag. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen variëren op basis van de zone waar je verblijft.

Waar vind ik Avis-huurauto's op San José Intle Juan Santamaría luchthaven?

Juan Santamaria Intl Apo is de dichtstbijzijnde locatie voor autoverhuur van Avis bij San José Intle Juan Santamaría luchthaven. Het telefoonnummer van deze locatie is +506 2293 2222

Biedt Avis een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf San José Intle Juan Santamaría luchthaven (SJO)?

Ja, Avis biedt een shuttleservice aan vanaf San José Intle Juan Santamaría luchthaven (SJO).


Een makkelijkere manier om je trip naar San José te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.