Boek vluchten met UTair

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 5-2
zo 12-2

Beoordelingen van UTair

6,4
OkéOp basis van beoordelingen van 51 geverifieerde gasten
5,1Maaltijden
4,9Entertainment
7,1Totaalscore
7,2Boardingsproces
7,8Personeel
6,5Comfort


Informatie over vliegen met UTair

Nee, er zijn geen geplande vluchten met UTair vanaf Amsterdam Schiphol. UTair vliegt echter wel vanaf Sint-Petersburg Poelkovo. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Smartavia is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Ufa is de populairste luchthaven waar UTair op vliegt, gevolgd door Soergoet en Moskou Vnoekovo.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van UTair te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via UTair updates over de vluchtstatus ontvangen door +7 800 234-00-88 te bellen of naar de website te gaan (utair.ru).

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij UTair als volgt: 40x30x20 cm voor een persoonlijk item, 55x40x20 cm voor een handbagage-item en 203 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat UTair hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


UTair - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van UTair te bekijken
di 1/31