Boek vluchten met Seaborne Airlines

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
wo 8-2
wo 15-2

Leuk om te weten over Seaborne Airlines

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van Seaborne Airlines

Goedkoopste route

€ 93

Populairste route

SSB tot SPB

Kortste vlucht

0u 25m

Langste vlucht

0u 25m
De goedkoopste route waarop Seaborne Airlines vliegt, is van Christiansted Sea Plane Base naar Saint Thomas Island Saint Thomas Sea Plane Base, voor € 93
Vliegen van Christiansted Sea Plane Base naar Saint Thomas Island Saint Thomas Sea Plane Base is momenteel de populairste route van Seaborne Airlines
De snelste vluchtroute van Seaborne Airlines is 0u 25m, van Christiansted (SSB) naar Saint Thomas Island (SPB)
De langste vluchtroute van Seaborne Airlines is 0u 25m, van Christiansted (SSB) naar Saint Thomas Island (SPB)

Beoordelingen van Seaborne Airlines

7,2
GoedOp basis van beoordelingen van 35 geverifieerde gasten
7,3Comfort
7,3Totaalscore
7,8Personeel
6,5Entertainment
6,4Maaltijden
7,4Boardingsproces


Informatie over vliegen met Seaborne Airlines

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Seaborne Airlines te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Seaborne Airlines updates over de vluchtstatus ontvangen door +1 866 359 8784 te bellen of naar de website te gaan (seaborneairlines.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met Seaborne Airlines, is vliegen vanaf Christiansted Sea Plane Base tot Saint Thomas Island Saint Thomas Sea Plane Base voor € 188 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met Seaborne Airlines heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met Seaborne Airlines, is de goedkoopste optie vanaf Christiansted Sea Plane Base tot Saint Thomas Island Saint Thomas Sea Plane Base. Deze route met Seaborne Airlines heeft 0 tussenstops en kost € 93 per vliegticket.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Seaborne Airlines als volgt: 36x36x23 cm voor een persoonlijk item, 56x36x23 cm voor een handbagage-item en 158 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Seaborne Airlines hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Seaborne Airlines - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Seaborne Airlines te bekijken
vr 2/3