Boek vluchten met JetSMART

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
ma 6-2
ma 13-2

Leuk om te weten over JetSMART

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van JetSMART

Goedkoopste route

€ 12

Populairste route

CNQ tot EZE

Kortste vlucht

1u 16m

Langste vlucht

4u 14m
De goedkoopste route waarop JetSMART vliegt, is van Buenos Aires Jorge Newbery naar Córdoba Pajas Blancas, voor € 12
Vliegen van Corrientes Camba Punta naar Buenos Aires Ezeiza is momenteel de populairste route van JetSMART
De snelste vluchtroute van JetSMART is 1u 16m, van Córdoba (COR) naar Buenos Aires (AEP)
De langste vluchtroute van JetSMART is 4u 14m, van Buenos Aires (AEP) naar Bariloche (BRC)

Beoordelingen van JetSMART

7,4
GoedOp basis van beoordelingen van 23 geverifieerde gasten
6,9Boardingsproces
6,8Comfort
5,6Maaltijden
7,4Totaalscore
5,6Entertainment
7,9Personeel


Informatie over vliegen met JetSMART

Nee, er zijn geen geplande vluchten met JetSMART vanaf Amsterdam Schiphol. JetSMART vliegt echter wel vanaf Rio de Janeiro Intle Antônio Carlos Jobim. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Aerolineas Argentinas is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Córdoba Pajas Blancas is de populairste luchthaven waar JetSMART op vliegt, gevolgd door Buenos Aires Jorge Newbery en Mendoza El Plumerillo.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van JetSMART te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via JetSMART updates over de vluchtstatus ontvangen door +56 2 27 31 8787 te bellen of naar de website te gaan (jetsmart.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met JetSMART, is vliegen vanaf Buenos Aires Jorge Newbery tot Córdoba Pajas Blancas voor € 34 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met JetSMART heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met JetSMART, is de goedkoopste optie vanaf Buenos Aires Jorge Newbery tot Córdoba Pajas Blancas. Deze route met JetSMART heeft 0 tussenstops en kost € 12 per vliegticket.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij JetSMART als volgt: 45x35x25 cm voor een persoonlijk item, 55x35x25 cm voor een handbagage-item en 158 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat JetSMART hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


JetSMART - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van JetSMART te bekijken
do 2/2