Boek vluchten met Aurigny Air

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
wo 8-2
wo 15-2

Leuk om te weten over Aurigny Air

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van Aurigny Air

Goedkoopste route

€ 57

Populairste route

GCI tot MAN

Kortste vlucht

0u 20m

Langste vlucht

7u 45m
De goedkoopste route waarop Aurigny Air vliegt, is van Saint Peter Port Guernsey naar Alderney, voor € 57
Vliegen van Saint Peter Port Guernsey naar Manchester Internationaal is momenteel de populairste route van Aurigny Air
De snelste vluchtroute van Aurigny Air is 0u 20m, van Saint Peter Port (GCI) naar Alderney (ACI)
De langste vluchtroute van Aurigny Air is 7u 45m, van Londen (LGW) naar Manchester (MAN)

Beoordelingen van Aurigny Air

7,5
GoedOp basis van beoordelingen van 11 geverifieerde gasten
8,1Boardingsproces
7,0Comfort
6,5Entertainment
7,6Totaalscore
8,3Personeel
6,5Maaltijden


Informatie over vliegen met Aurigny Air

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Aurigny Air vanaf Amsterdam Schiphol. Aurigny Air vliegt echter wel vanaf Londen Alle luchthavens. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Ryanair is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Londen Gatwick is de populairste luchthaven waar Aurigny Air op vliegt, gevolgd door Saint Peter Port Guernsey en Manchester Internationaal.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Aurigny Air te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Aurigny Air updates over de vluchtstatus ontvangen door +44 1481 267 267 te bellen of naar de website te gaan (aurigny.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met Aurigny Air, is vliegen vanaf Saint Peter Port Guernsey tot Alderney voor € 124 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met Aurigny Air heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met Aurigny Air, is de goedkoopste optie vanaf Saint Peter Port Guernsey tot Alderney. Deze route met Aurigny Air heeft 0 tussenstops en kost € 57 per vliegticket.

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij Aurigny Air is vanaf Exeter tot Saint Peter Port Guernsey met 0 tussenstops voor € 119 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met Aurigny Air, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 63 per ticket als je vliegt vanaf Saint Peter Port Guernsey tot Bristol met 0 tussenstops.


Aurigny Air - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Aurigny Air te bekijken
vr 2/3