Boek vluchten met Aeroflot

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
wo 8-2
wo 15-2

Beoordelingen van Aeroflot

7,7
GoedOp basis van beoordelingen van 2707 geverifieerde gasten
7,7Comfort
7,3Entertainment
7,4Maaltijden
8,2Personeel
7,8Totaalscore
7,8Boardingsproces


Informatie over vliegen met Aeroflot

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Aeroflot vanaf Amsterdam Schiphol. Aeroflot vliegt echter wel vanaf Kaliningrad Chrabrovo. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Severstal is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Moskou Sjeremetjevo is de populairste luchthaven waar Aeroflot op vliegt, gevolgd door Sint-Petersburg Poelkovo en Adler-Sotsji.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Aeroflot te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Aeroflot updates over de vluchtstatus ontvangen door 08 000 203 592 te bellen of naar de website te gaan (aeroflot.com).

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Aeroflot als volgt: 80 cm voor een persoonlijk item, 55x40x25 cm voor een handbagage-item en 158 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Aeroflot hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Aeroflot - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Aeroflot te bekijken
vr 2/3