Hotels in Bratislava

Vind de beste deals voor 731 hotels in Bratislava

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire steden in Bratislava

Zie hieronder de gemiddelde prijzen voor hotels in populaire steden in Bratislava
Prijs
60 € - 60 €
GOEDKOOPSTE STAD IN BRATISLAVA Bratislava 0% goedkoper De goedkoopste hotels in Bratislava zijn in Bratislava, voor maar 60 € gemiddeld per nacht.
DUURSTE STAD IN BRATISLAVA Bratislava 0% duurder Bratislava heeft de duurste hotels van Bratislava met gemiddelde kamerprijzen van 60 € per nacht.
POPULAIRSTE STAD IN BRATISLAVA Bratislava door 0% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Bratislava dan iedere andere stad in Bratislava

Populaire hotels in Bratislava

Vind je perfecte hotel in Bratislava op de perfecte locatie
Mercure Bratislava Centrum Hotel
Mercure Bratislava Centrum Hotel
8,8
49 €
Toon alle deals

Activiteiten in Bratislava

Bratislavský hrad
Michalská brána
Primaciálny palác

Zijn er hotels beschikbaar in de buurt van Bratislavský hrad?

Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van Bratislavský hrad is de te verwachten prijs 70 €/per nacht bij alle 11 hotels in het gebied. Tijdens de populairste maand, december (hoogseizoen), kosten hotels in de buurt van Bratislavský hrad 75 €/per nacht, terwijl ze in oktober, dat voor Bratislavský hrad gezien wordt als het laagseizoen, 66 €/per nacht kosten. Hotels in de buurt van Bratislavský hrad zijn doorgaans 110% goedkoper dan het gemiddelde hotel in Bratislava, namelijk 76 €.

Hotels dichtbij Bratislavský hrad

Wat kost een hotel in de buurt van Michalská brána?

De gemiddelde prijs van de 11 hotels in de buurt van Michalská brána is 70 € per nacht. Michalská brána is tijdens bepaalde maanden van het jaar populairder dan andere en daarom variëren de prijzen mogelijk op basis van wanneer je je trip plant. In een typisch jaar is Michalská brána het populairst in december en het minst populair in oktober. Dit zijn ook wel de hoog- en laagseizoenen. De prijs per nacht voor hotels in buurt van Michalská brána is in het hoogseizoen 75 € en in het laagseizoen 66 €. Hotels in de buurt van Michalská brána zijn doorgaans 110% goedkoper dan het gemiddelde hotel in Bratislava, namelijk 76 €.

Hotels dichtbij Michalská brána

Welke prijs kan ik verwachten voor een hotelkamer in de buurt van Primaciálny palác?

Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van Primaciálny palác is de te verwachten prijs 70 €/per nacht bij alle 11 hotels in het gebied. Tijdens de populairste maand, december (hoogseizoen), kosten hotels in de buurt van Primaciálny palác 75 €/per nacht, terwijl ze in oktober, dat voor Primaciálny palác gezien wordt als het laagseizoen, 66 €/per nacht kosten. Hotels in de buurt van Primaciálny palác zijn doorgaans 110% goedkoper dan het gemiddelde hotel in Bratislava, namelijk 76 €.

Hotels dichtbij Primaciálny palác

Populaire hotels in Bratislava

Boek een kamer in een van de favoriete hotels van momondo in deze populaire steden in Bratislava
Hotels in Bratislava
Zoek hoteldeals in Bratislava

Verblijf in deze steden in Bratislava

Op zoek naar een minivakantie in Bratislava? Bekijk de hoteldeals in deze steden

Bratislava reistips

Bekijk deze veelgestelde vragen voor belangrijke reistips tijdens het plannen van je bezoek aan Bratislava

Wat is een goede deal voor een hotel in Bratislava?

Gezien de gemiddelde prijs voor een hotel in Bratislava 67 €/per nacht is, is een goede deal voor een prijs per nacht voor een hotelkamer alles onder de 67 €/per nacht. Als je op zoek bent naar een goedkope bestemming om in Bratislava te bezoeken, raden we Senec aan, omdat het over het algemeen de goedkoopste stad is om in te verblijven.

Wat zijn de beste hotels in Bratislava?

Van alle hotels in Bratislava vinden momondo-gebruikers VIP Apartments het hoogst aangeschreven, met een beoordeling van 94. Na VIP Apartments volgen 2020 Best Eu Art Boutique Capsule Hostel Chors, met een beoordeling van 91, en Felicity Garni Hotel, met een beoordeling van 89.


Of verblijf op een andere plek in Slowakije

Als je meer inspiratie nodig hebt voor je trip, kijk dan eens naar de populairste regio's in Slowakije