Inzichten
Veelgestelde vragen

Goedkope vluchten vanuit San Francisco naar Luchthaven van Newark

1 volwassene
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 25-2
zo 3-3
"Dit jaar is momondo dé plek online voor vliegtarieven."
Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023

Vluchtinfo voor San Francisco naar Luchthaven van Newark
(SFO naar EWR)

Vind meer uit over de vliegtijden, directe vluchten, en vliegvelden voor jouw vlucht van San Francisco naar Luchthaven van Newark

Directe vluchten

Geen
Er zijn geen directe vluchten van San Francisco naar Luchthaven van Newark. Er zijn geen populaire vluchten van San Francisco naar Luchthaven van Newark.

Zo vind je goedkope vliegtickets van San Francisco naar Luchthaven van Newark

Verder zoeken is niet nodig. We hebben alle zoekopdrachten voor deze route bij momondo doorlopen, zodat je alle belangrijke info en tips hebt om goedkope vliegtickets voor je reis te vinden

Wat is de goedkoopste maand om te vliegen naar Luchthaven van Newark?

Januari. De goedkoopste maand om te vliegen naar Luchthaven van Newark vanaf San Francisco is januari. De duurste maand is november

Hoe ver van tevoren kun je het beste een vlucht van San Francisco naar Luchthaven van Newark boeken?

23 dagen dagen voor. Het goedkoopste moment om een vlucht te boeken van San Francisco naar Luchthaven van Newark is gemiddeld 23 dagen voor vertrek

Hoeveel vluchten vertrekken gemiddeld per dag van San Francisco naar Luchthaven van Newark?

Er gaan wekelijks 48 vluchten van San Francisco naar Luchthaven van Newark vanaf februari 2024. De populairste vertrektijd voor deze route is 7:00, met 82% vluchten per dag die om 12 uur 's middags vertrekken.

Hoeveel vluchten vertrekken gemiddeld wekelijks van San Francisco naar Luchthaven van Newark?

Per februari 2024 gaan er wekelijks 340 vluchten van San Francisco naar Luchthaven van Newark. De dag waarop de meeste vluchten voor deze route vertrekken is maandag, met 17% wekelijkse vluchten die op dit tijdstip vertrekken.

 • Hoe ver is het van Intle van San Francisco naar Newark met het vliegtuig?

  De afstand tussen Intle van San Francisco en Newark is ongeveer 4111,4 km.

 • Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor vluchten vanaf Luchthaven van Intle van San Francisco naar Luchthaven van Newark bijgewerkt?

  Prijzen voor vluchten vanaf Luchthaven van Intle van San Francisco naar Luchthaven van Newark worden iedere dag vernieuwd.

 • Hoe oud moet je zijn om vanaf Luchthaven van Intle van San Francisco naar Luchthaven van Newark te vliegen?

  De minimumleeftijd van een kind om alleen te vliegen is vijf jaar, maar luchtvaartmaatschappijen met een service voor niet-begeleide minderjarigen (UNMR), hebben hun eigen leeftijdsbeperkingen, waaronder regels voor de lengte van de vlucht, de vluchttijden en tussenlandingen. Wij raden je altijd aan om dit te checken bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je boekt voor je reis vanaf Luchthaven van Intle van San Francisco naar Luchthaven van Newark.

 • Welke documentatie of ID heb je nodig om naar Luchthaven van Newark te vliegen?

  De benodigde reis- en gezondheidsdocumenten voor je Luchthaven van Newark reis kunnen variëren, afhankelijk van je reisplannen en individuele omstandigheden. Over het algemeen moet je verschillende documenten hebben, zoals een nationale identiteitskaart of rijbewijs en een paspoort dat nog zes maanden geldig is na je geplande aankomstdatum. We raden je aan advies te vragen aan je luchtvaartmaatschappij of een betrouwbare derde partij, zoals IATA.


Komen overeen met vluchten van San Francisco naar Luchthaven van Newark

Flexibele bestemming? Breid je zoekopdracht uit en vind vluchten die overeenkomen met je route van San Francisco naar Luchthaven van Newark

Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een vluchtdeal van San Francisco naar New York?

momondo verzamelt al je vluchtopties op één plek. Vervolgens kun je ze filteren om de perfecte vlucht te vinden van San Francisco naar New York. Met momondo bespaar je tijd en misschien zelfs geld voor je trip.

Kan ik op momondo vluchten vinden van San Francisco naar New York met een flexibel boekingsbeleid?

Met momondo kunnen gebruikers ervoor kiezen alleen vluchten van San Francisco naar New York te bekijken met een flexibel boekingsbeleid. Daarnaast zijn er andere handige filters en functies.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van vluchten van San Francisco naar New York?

momondo helpt je de beste vlucht tussen San Francisco en New York te vinden met filters om je vluchten te beperken tot degene die overeenkomen met je criteria. Je kunt vluchten selecteren op basis van verschillende factoren, zoals prijs, vertrek- en aankomsttijden, luchthaven en vliegmaatschappij.

Ik ben nog niet klaar om nu een vlucht van San Francisco naar New York te boeken. Kan momondo het me laten weten als de prijzen veranderen?

Ja, momondo heeft prijsalerts voor vluchten van San Francisco naar New York. Nadat je op deze pagina een zoekopdracht uitvoert, zie je als het goed is de functie voor het instellen van een prijsalert. Vul een geldig e-mailadres in en momondo laat het je meteen weten als de prijzen veranderen.


Een makkelijkere manier om je trip naar Luchthaven van Newark te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.