Boek vluchten met TAG Airlines

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
ma 6-2
ma 13-2

Leuk om te weten over TAG Airlines

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van TAG Airlines

Goedkoopste route

€ 42

Populairste route

FRS tot GUA

Kortste vlucht

0u 45m

Langste vlucht

1u 20m
De goedkoopste route waarop TAG Airlines vliegt, is van Guatemala-stad Intle La Aurora naar Flores Santa Elena, voor € 42
Vliegen van Flores Santa Elena naar Guatemala-stad Intle La Aurora is momenteel de populairste route van TAG Airlines
De snelste vluchtroute van TAG Airlines is 0u 45m, van Tegucigalpa (TGU) naar San Pedro Sula (SAP)
De langste vluchtroute van TAG Airlines is 1u 20m, van Tuxtla Gutiérrez (TGZ) naar Guatemala-stad (GUA)

Beoordelingen van TAG Airlines

6,2
OkéOp basis van beoordelingen van 7 geverifieerde gasten
5,7Comfort
4,5Entertainment
6,8Boardingsproces
5,1Maaltijden
6,6Personeel
6,2Totaalscore


Informatie over vliegen met TAG Airlines

Nee, er zijn geen geplande vluchten met TAG Airlines vanaf Amsterdam Schiphol. TAG Airlines vliegt echter wel vanaf Intle van Cancun. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Volaris is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Flores Santa Elena is de populairste luchthaven waar TAG Airlines op vliegt, gevolgd door Guatemala-stad Intle La Aurora en Puerto Barrios.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van TAG Airlines te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via TAG Airlines updates over de vluchtstatus ontvangen door +502 2380 9494 te bellen of naar de website te gaan (tag.com.gt).

Als je binnenlands wilt vliegen met TAG Airlines, is vliegen vanaf Guatemala-stad Intle La Aurora tot Flores Santa Elena voor € 77 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met TAG Airlines heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met TAG Airlines, is de goedkoopste optie vanaf Guatemala-stad Intle La Aurora tot Flores Santa Elena. Deze route met TAG Airlines heeft 0 tussenstops en kost € 42 per vliegticket.

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij TAG Airlines is vanaf Tuxtla Gutiérrez Ángel Albino Corzo tot Guatemala-stad Intle La Aurora met 0 tussenstops voor € 114 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met TAG Airlines, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 83 per ticket als je vliegt vanaf Tuxtla Gutiérrez Ángel Albino Corzo tot Guatemala-stad Intle La Aurora met 0 tussenstops.


TAG Airlines - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van TAG Airlines te bekijken
do 2/2