Boek vluchten met RusLine

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
ma 6-2
ma 13-2

Beoordelingen van RusLine

5,7
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 5 geverifieerde gasten
6,0Totaalscore
7,2Boardingsproces
6,8Comfort
3,6Maaltijden
3,6Entertainment
7,2Personeel


Informatie over vliegen met RusLine

Nee, er zijn geen geplande vluchten met RusLine vanaf Amsterdam Schiphol. RusLine vliegt echter wel vanaf Sint-Petersburg Poelkovo. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Smartavia is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Chanty-Mansiejsk is de populairste luchthaven waar RusLine op vliegt, gevolgd door Sint-Petersburg Poelkovo en Moskou Vnoekovo.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van RusLine te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via RusLine updates over de vluchtstatus ontvangen door +7 495 933 23 33 te bellen of naar de website te gaan (rusline.aero).

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij RusLine als volgt: 40x30x20 cm voor een persoonlijk item, 50x40x25 cm voor een handbagage-item en 203 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat RusLine hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Populairste luchthavens RusLine

Vind vluchten met RusLine naar de meestbezochte luchthavens van deze vliegmaatschappij in het land

Populaire bestemmingen van RusLine

Vind vluchten met RusLine in deze populaire steden

RusLine - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van RusLine te bekijken
do 2/2