Boek vluchten met St Barth Commuter

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 12-2
zo 19-2

Leuk om te weten over St Barth Commuter

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van St Barth Commuter

Goedkoopste route

€ 103

Populairste route

SBH tot SXM

Kortste vlucht

0u 15m

Langste vlucht

1u 00m
De goedkoopste route waarop St Barth Commuter vliegt, is van Grand-Case L'Espérance naar Gustavia St Barthelemy, voor € 103
Vliegen van Gustavia St Barthelemy naar Simpson Bay Princes Juliana is momenteel de populairste route van St Barth Commuter
De snelste vluchtroute van St Barth Commuter is 0u 15m, van Grand-Case (SFG) naar Gustavia (SBH)
De langste vluchtroute van St Barth Commuter is 1u 00m, van Pointe-à-Pitre (PTP) naar Gustavia (SBH)

Beoordelingen van St Barth Commuter

0,0
MatigOp basis van beoordelingen van 0 geverifieerde gasten


Informatie over vliegen met St Barth Commuter

Nee, er zijn geen geplande vluchten met St Barth Commuter vanaf Amsterdam Schiphol. St Barth Commuter vliegt echter wel vanaf Grand-Case L'Espérance. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Air Antilles is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Simpson Bay Princes Juliana is de populairste luchthaven waar St Barth Commuter op vliegt, gevolgd door Gustavia St Barthelemy en Grand-Case L'Espérance.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van St Barth Commuter te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via St Barth Commuter updates over de vluchtstatus ontvangen door (+590) 590 27 54 54 te bellen of naar de website te gaan (stbarthcommuter.com/en/).

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij St Barth Commuter is vanaf Grand-Case L'Espérance tot Gustavia St Barthelemy met 0 tussenstops voor € 210 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met St Barth Commuter, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 103 per ticket als je vliegt vanaf Grand-Case L'Espérance tot Gustavia St Barthelemy met 0 tussenstops.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij St Barth Commuter als volgt: 40x30x15 cm voor een persoonlijk item, 50x35x25 cm voor een handbagage-item en 80x60x35 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat St Barth Commuter hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Populairste luchthavens St Barth Commuter

Vind vluchten met St Barth Commuter naar de meestbezochte luchthavens van deze vliegmaatschappij in het land

Populaire bestemmingen van St Barth Commuter

Vind vluchten met St Barth Commuter in deze populaire steden

St Barth Commuter - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van St Barth Commuter te bekijken
wo 2/8