Boek vluchten met Nordwind Airlines

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 12-2
zo 19-2

Beoordelingen van Nordwind Airlines

7,7
GoedOp basis van beoordelingen van 8 geverifieerde gasten
8,2Comfort
7,9Totaalscore
5,9Entertainment
8,2Boardingsproces
7,6Maaltijden
8,9Personeel


Informatie over vliegen met Nordwind Airlines

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Nordwind Airlines vanaf Amsterdam Schiphol. Nordwind Airlines vliegt echter wel vanaf Kaliningrad Chrabrovo. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Smartavia is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Sint-Petersburg Poelkovo is de populairste luchthaven waar Nordwind Airlines op vliegt, gevolgd door Kazan en Samara Koeroemotsj.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Nordwind Airlines te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Nordwind Airlines updates over de vluchtstatus ontvangen door +7 495 730 50 80 te bellen of naar de website te gaan (nordwindairlines.ru).

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Nordwind Airlines als volgt: 40x30x20 cm voor een persoonlijk item, 55x40x20 cm voor een handbagage-item en 203 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Nordwind Airlines hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Nordwind Airlines - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Nordwind Airlines te bekijken
wo 2/8