Boek vluchten met Smartavia

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
wo 8-2
wo 15-2

Beoordelingen van Smartavia

7,6
GoedOp basis van beoordelingen van 9 geverifieerde gasten
8,2Boardingsproces
7,1Maaltijden
7,5Comfort
6,6Entertainment
7,5Totaalscore
8,8Personeel


Informatie over vliegen met Smartavia

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Smartavia vanaf Amsterdam Schiphol. Smartavia vliegt echter wel vanaf Kaliningrad Chrabrovo. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Severstal is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Simferopol is de populairste luchthaven waar Smartavia op vliegt, gevolgd door Sint-Petersburg Poelkovo en Arkhangelsk.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Smartavia te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Smartavia updates over de vluchtstatus ontvangen door +7 911 200 05 50 te bellen of naar de website te gaan (flysmartavia.com).

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Smartavia als volgt: 30x25x7 cm voor een persoonlijk item, 40x30x20 cm voor een handbagage-item en 203 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Smartavia hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Smartavia - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Smartavia te bekijken
vr 2/3