Boek vluchten met flynas

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 12-2
zo 19-2

Leuk om te weten over flynas

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van flynas

Goedkoopste route

€ 28

Populairste route

DOH tot DXB

Kortste vlucht

1u 00m

Langste vlucht

14u 15m
De goedkoopste route waarop flynas vliegt, is van Medina Mohammad Abdulaziz naar Djedda King Abdulaziz Internationaal, voor € 28
Vliegen van Doha Hamad Intl naar Dubai Intl is momenteel de populairste route van flynas
De snelste vluchtroute van flynas is 1u 00m, van Medina (MED) naar Djedda (JED)
De langste vluchtroute van flynas is 14u 15m, van Doha (DOH) naar Dubai (DXB)

Beoordelingen van flynas

5,8
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 114 geverifieerde gasten
6,2Boardingsproces
4,4Entertainment
5,0Maaltijden
5,4Comfort
5,9Totaalscore
6,6Personeel


Informatie over vliegen met flynas

Ja. flynas heeft momenteel 7 vluchten vanaf Amsterdam Schiphol per week.

Riyad King Khaled Internationaal is de populairste luchthaven waar flynas op vliegt, gevolgd door Djedda King Abdulaziz Internationaal en Dubai Intl.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van flynas te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via flynas updates over de vluchtstatus ontvangen door +966 114349000 te bellen of naar de website te gaan (flynas.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met flynas, is vliegen vanaf Djedda King Abdulaziz Internationaal tot Abha voor € 86 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met flynas heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met flynas, is de goedkoopste optie vanaf Medina Mohammad Abdulaziz tot Djedda King Abdulaziz Internationaal. Deze route met flynas heeft 0 tussenstops en kost € 28 per vliegticket.

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij flynas is vanaf Riyad King Khaled Internationaal tot Koeweit Internationaal met 0 tussenstops voor € 124 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met flynas, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 52 per ticket als je vliegt vanaf Doha Hamad Intl tot Dubai Intl met 1 tussenstop.


flynas - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van flynas te bekijken
wo 2/8