Boek vluchten met Salam Air

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
di 7-2
di 14-2

Leuk om te weten over Salam Air

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van Salam Air

Goedkoopste route

€ 66

Populairste route

MCT tot DXB

Kortste vlucht

1u 10m

Langste vlucht

24u 05m
De goedkoopste route waarop Salam Air vliegt, is van Masqat Seeb naar Duqm Int'l, voor € 66
Vliegen van Masqat Seeb naar Dubai Intl is momenteel de populairste route van Salam Air
De snelste vluchtroute van Salam Air is 1u 10m, van Masqat (MCT) naar Dubai (DXB)
De langste vluchtroute van Salam Air is 24u 05m, van Dubai (DXB) naar Kathmandu (KTM)

Beoordelingen van Salam Air

6,0
OkéOp basis van beoordelingen van 8 geverifieerde gasten
6,0Boardingsproces
6,0Totaalscore
6,7Comfort
5,0Entertainment
7,0Personeel
6,7Maaltijden


Informatie over vliegen met Salam Air

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Salam Air vanaf Amsterdam Schiphol. Salam Air vliegt echter wel vanaf Praag. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Czech Airlines is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Salalah is de populairste luchthaven waar Salam Air op vliegt, gevolgd door Masqat Seeb en Djedda King Abdulaziz Internationaal.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Salam Air te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Salam Air updates over de vluchtstatus ontvangen door +968 2427 2222 te bellen of naar de website te gaan (salamair.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met Salam Air, is vliegen vanaf Masqat Seeb tot Duqm Int'l voor € 133 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met Salam Air heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met Salam Air, is de goedkoopste optie vanaf Masqat Seeb tot Duqm Int'l. Deze route met Salam Air heeft 0 tussenstops en kost € 66 per vliegticket.

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij Salam Air is vanaf Koeweit Internationaal tot Masqat Seeb met 0 tussenstops voor € 162 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met Salam Air, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 83 per ticket als je vliegt vanaf Masqat Seeb tot Karachi Quaid-E-Azam Internationaal met 0 tussenstops.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Salam Air als volgt: 33x25x20 cm voor een persoonlijk item, 56x45x25 cm voor een handbagage-item en 160 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Salam Air hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Salam Air - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Salam Air te bekijken
vr 2/3