Boek vluchten met JetSMART

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
wo 8-2
wo 15-2

Leuk om te weten over JetSMART

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van JetSMART

Goedkoopste route

€ 12

Populairste route

CUZ tot LIM

Kortste vlucht

1u 05m

Langste vlucht

4u 13m
De goedkoopste route waarop JetSMART vliegt, is van Santiago de Chile Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez naar Temuco, voor € 12
Vliegen van Cuzco Velazco Astete naar Lima J Chavez Internationaal is momenteel de populairste route van JetSMART
De snelste vluchtroute van JetSMART is 1u 05m, van Iquique (IQQ) naar Arica (ARI)
De langste vluchtroute van JetSMART is 4u 13m, van Santiago de Chile (SCL) naar Arica (ARI)

Beoordelingen van JetSMART

5,7
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 33 geverifieerde gasten
4,6Maaltijden
5,6Comfort
6,5Boardingsproces
4,4Entertainment
6,3Personeel
5,8Totaalscore


Informatie over vliegen met JetSMART

Nee, er zijn geen geplande vluchten met JetSMART vanaf Amsterdam Schiphol. JetSMART vliegt echter wel vanaf Medellín Jose Maria Cordova Intl. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. LATAM Airlines is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Santiago de Chile Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez is de populairste luchthaven waar JetSMART op vliegt, gevolgd door Puerto Montt El Tepual en Calama El Loa.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van JetSMART te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via JetSMART updates over de vluchtstatus ontvangen door +56 2 27 31 8787 te bellen of naar de website te gaan (jetsmart.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met JetSMART, is vliegen vanaf Santiago de Chile Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez tot La Serena La Florida voor € 33 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met JetSMART heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met JetSMART, is de goedkoopste optie vanaf Santiago de Chile Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez tot Temuco. Deze route met JetSMART heeft 0 tussenstops en kost € 12 per vliegticket.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij JetSMART als volgt: 45x35x25 cm voor een persoonlijk item, 55x35x25 cm voor een handbagage-item en 158 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat JetSMART hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


JetSMART - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van JetSMART te bekijken
vr 2/3