Boek vluchten met airblue

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
ma 6-2
ma 13-2

Leuk om te weten over airblue

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van airblue

Goedkoopste route

€ 218

Populairste route

MGQ tot NBO

Kortste vlucht

0u 30m

Langste vlucht

14u 30m
De goedkoopste route waarop airblue vliegt, is van Mogadishu Internationaal naar Nairobi Jomo Kenyatta Internationaal, voor € 218
Vliegen van Mogadishu Internationaal naar Nairobi Jomo Kenyatta Internationaal is momenteel de populairste route van airblue
De snelste vluchtroute van airblue is 0u 30m, van Nairobi (NBO) naar Juba (JUB)
De langste vluchtroute van airblue is 14u 30m, van Juba (JUB) naar Nairobi (NBO)

Beoordelingen van airblue

0,0
MatigOp basis van beoordelingen van 0 geverifieerde gasten


Informatie over vliegen met airblue

Nee, er zijn geen geplande vluchten met airblue vanaf Amsterdam Schiphol. airblue vliegt echter wel vanaf Medina Mohammad Abdulaziz. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. SCAT Airlines is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Islamabad Internationaal is de populairste luchthaven waar airblue op vliegt, gevolgd door Multan en Djedda King Abdulaziz Internationaal.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van airblue te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via airblue updates over de vluchtstatus ontvangen door +92 51 111 247 258 te bellen of naar de website te gaan (airblue.com).

De goedkoopste internationale retourvlucht die we konden vinden bij airblue is vanaf Mogadishu Internationaal tot Nairobi Jomo Kenyatta Internationaal met 0 tussenstops voor € 444 per ticket. Als je een internationale enkele vlucht zoekt met airblue, is de goedkoopste optie die we konden vinden € 218 per ticket als je vliegt vanaf Mogadishu Internationaal tot Nairobi Jomo Kenyatta Internationaal met 0 tussenstops.


Populairste luchthavens airblue

Vind vluchten met airblue naar de meestbezochte luchthavens van deze vliegmaatschappij in het land

Populaire bestemmingen van airblue

Vind vluchten met airblue in deze populaire steden

airblue - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van airblue te bekijken
do 2/2