Hotels in Japan

Vind de beste deals voor 60.342 hotels in Japan

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Goedkoopste steden om een hotel te boeken in Japan

Zin om een stad in Japan te bezoeken? Check dan nu de gemiddelde hotelprijzen in de populairste steden van het land
Prijs
68 € - 205 €
GOEDKOOPSTE STAD IN JAPAN Kumamoto 35% goedkoper De goedkoopste hotels in Japan zijn in Kumamoto, voor maar 68 € gemiddeld per nacht.
DUURSTE STAD IN JAPAN Hakone 96% duurder Hakone heeft de duurste hotels van Japan met gemiddelde kamerprijzen van 204 € per nacht.
POPULAIRSTE STAD IN JAPAN Tokio door 85% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Tokio dan iedere andere stad in Japan

Populaire steden in Japan

Boek de beste deals in Japan voor deze populaire bestemmingen

Japan reistips

Laat ons je helpen met de beste tips voor Japan

Wat is de minst dure periode om te verblijven in Japan?

De minst dure maand om in een hotel te verblijven in Japan is maart. Gemiddeld kost het slechts 41 € per nacht in maart. april is de duurste maand om Japan te bezoeken.

Waar verblijven de meeste mensen in Japan?

Reizigers vinden ongetwijfeld meerdere steden in Japan leuk, maar de meeste reizigers die Japan bezoeken brengen het grootste deel van hun tijd door in Tokio.

Welke stad in Japan heeft de duurste hotelkamers?

Volgens onze data zijn hotelkamers in Hakone zo'n 115% duurder dan gemiddelde hotelkamers in de rest van Japan, met een tarief per nacht van 204 €.

Welke stad in Japan heeft de minst dure hotelkamers?

Onze gebruikers zien vaak dat Tokio de laagste prijs per nacht van het land heeft met slechts 25 €. Tokio heeft hotelkamers voor een gemiddeld tarief dat 77% goedkoper is dan de gemiddelde stad in Japan.