Huurauto's van Sixt in Cairo

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt in Cairo

Cairo, Egypte
22 okt. — 29 okt.
Zelfde inleverlocatie
Cairo, Egypte
vr 22-10
12:00
vr 29-10
12:00
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt in Cairo, Caïro

Vind je ideale huurauto op momondo

Huurauto's in Groot

67 € - 144 €

Alle typen auto's

60 € - 84 €

De beste maand om een auto (Groot) te huren bij Sixt in Cairo, Caïro is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld 67 € per dag. 67 € per dag is 28% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van 93 € voor een huurauto (Groot) van Sixt in Cairo. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een auto (Groot) te huren van Sixt in Cairo, maar juli is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in juli voor huurauto’s (Groot) van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Verhuurlocaties van Sixt in Cairo

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Cairo met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
7 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,9

Comfort

6,4

Totaalscore

5,4

Ophalen/Inleveren

4,9

Waar voor je geld

4,4

Informatie over huurauto's van Sixt in Cairo

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Sixt in Cairo?

  Sixt wil zorgen dat haar klanten en personeel in Cairo zich tijdens COVID-19 veilig voelen. Daarom voert Sixt een strikte verbeterde schoonmaak uit op alle verhuurlocaties in Cairo. Deze veiligheidsmaatregelen omvatten onder meer desinfectie van vaak aangeraakte gebieden, zoals de autodeur, het stuur en de middenconsole.

 • Wat kost een huurauto van Sixt in Cairo in november?

  28 € per dag (of 193 € per week) is de gemiddelde prijs voor een huurauto van Sixt in Cairo in november, volgens de gegevens van vorig jaar. De laagste prijs die momondo-gebruikers vonden voor een huurauto van Sixt in november was 23 € per dag. Houd er rekening mee dat de prijzen vaak afhangen van welk type auto je huurt van Sixt in deze periode van het jaar en wanneer je je huurauto reserveert.

 • Heeft Sixt een verhuurlocatie op Luchthaven van Cairo?

  Ja, er is 1 locatie voor autoverhuur van Sixt op Luchthaven van Cairo (Terminal 2+3).

 • Wat is de populairste auto om van Sixt te huren in Cairo in november?

  Overweeg een Economy te huren bij Sixt als je op zoek bent naar een huurauto in Cairo voor november. Je kunt voor het huren van een Economy in november een prijs verwachten van gemiddeld 25 € per dag en als laagste 23 € per dag. Onthoud dat er ook andere typen huurauto's zijn bij Sixt. Een Economy is de populairste keuze van onze gebruikers in deze tijd van het jaar.

 • Wat is het goedkoopste type auto om van Sixt te huren in Cairo?

  Het goedkoopste type auto om te huren bij Sixt in Cairo is de Economy (gemiddeld 25 €/dag). In het afgelopen jaar koos 67% van onze gebruikers die een auto huurden bij Sixt voor een Economy om geld te besparen. Een Economy is ook nog eens 8% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor de duurste auto van Sixt in Cairo.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Sixt zijn er in Cairo?

  In Cairo heeft Sixt 7 verhuurlocaties. Terminal 2+3 is het adres van de populairste verhuurlocatie van het autoverhuurbedrijf (op basis van onze gebruikersgegevens). In de afgelopen 12 maanden ging 82% van de momondo-gebruikers die een huurauto reserveerden bij Sixt in Cairo naar de locatie op Terminal 2+3.


Huurauto's van Sixt in andere steden in Egypte