Feedback

Heb je feedback over onze website of wil je een vraag stellen? Ga naar de help-pagina voor meer informatie. Vind je het antwoord niet via onze Help-sectie, neem dan contact op met ons via feedback@momondo.com.

EU-Commissie Platform voor Onlinegeschillenbeslechting: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Accommodatie

De hotelinformatie op de momondo-website wordt aangeboden door KAYAK. Ben je een eigenaar van een hotel, een beheerder van een accommodatie of een manager en wil je een vermelding van de accommodatie bij momondo? Bezoek de hoteleigenaren-pagina van KAYAK voor meer informatie. Hetzelfde geldt als je informatie wilt aanpassen op een reeds bestaande vermelding.

Werken bij momondo

Droom je ervan om deel uit te maken van het momondo-team? Neem gauw een kijkje op onze vacaturepagina.

Pers

Voor persaanvragen kun je onze Perspagina bekijken voor meer informatie.

Affiliate-programma

Ben je een uitgever en lijkt het je leuk om met ons samen te werken via het momondo Affiliate-programma? Kijk op onze Affiliate-pagina voor meer info.

Adverteren

Als je interesse hebt in adverteren en media salesmogelijkheden, ga dan naar de pagina Adverteer bij ons.

Vermelding op momondo

Vliegmaatschappij of online reisbureau en interesse in een vermelding op momondo? Neem contact met ons op via bdcontact@kayak.com

Samenwerkingen

Of je nu een organisatie, commercieel platform, mediabureau of social influencer bent – Neem contact met ons op via brandpartnerships@kayak.com, als je interesse hebt in samenwerkingsmogelijkheden.