Boek vluchten met Silver Airways

Retour
1 volwassene
Economy
0 tassen
Waarvandaan?
Waarheen?
zo 12-2
zo 19-2

Leuk om te weten over Silver Airways

Vind info over vluchtduur, vluchtprijzen en populaire routes van Silver Airways

Goedkoopste route

€ 43

Populairste route

FLL tot MCO

Kortste vlucht

0u 35m

Langste vlucht

2u 30m
De goedkoopste route waarop Silver Airways vliegt, is van Tampa Internationaal naar New Orleans Louis Armstrong Internationaal, voor € 43
Vliegen van Fort Lauderdale naar Orlando Internationaal is momenteel de populairste route van Silver Airways
De snelste vluchtroute van Silver Airways is 0u 35m, van Saint Thomas Island (STT) naar San Juan (SJU)
De langste vluchtroute van Silver Airways is 2u 30m, van Tampa (TPA) naar New Orleans (MSY)

Beoordelingen van Silver Airways

6,6
OkéOp basis van beoordelingen van 344 geverifieerde gasten
6,6Totaalscore
5,8Entertainment
5,9Maaltijden
6,5Comfort
6,8Boardingsproces
7,4Personeel


Informatie over vliegen met Silver Airways

Nee, er zijn geen geplande vluchten met Silver Airways vanaf Amsterdam Schiphol. Silver Airways vliegt echter wel vanaf Greenville. Er zijn ook andere vliegmaatschappijen waar je uit kunt kiezen, als je liever een vlucht boekt vanaf Amsterdam Schiphol. Air France is bijvoorbeeld een vliegmaatschappij die regelmatig vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Tampa Internationaal is de populairste luchthaven waar Silver Airways op vliegt, gevolgd door Fort Lauderdale en Gregory Town North Eleuthera Internationaal.

Gebruik onze Vluchtstatus om de status van een vlucht van Silver Airways te bekijken. Vul de naam van een luchthaven of een vluchtnummer in en klik op Vluchtstatus om updates te ontvangen zoals aankomst- en vertrektijden en de terminal en de gate. Je kunt ook rechtstreeks via Silver Airways updates over de vluchtstatus ontvangen door 1 801- 401-9100 te bellen of naar de website te gaan (gosilver.com).

Als je binnenlands wilt vliegen met Silver Airways, is vliegen vanaf New Orleans Louis Armstrong Internationaal tot Tampa Internationaal voor € 90 de goedkoopste optie voor een retourvlucht. Deze goedkope vlucht met Silver Airways heeft 0 tussenstops. Als je een binnenlandse enkele vlucht zoek met Silver Airways, is de goedkoopste optie vanaf Tampa Internationaal tot New Orleans Louis Armstrong Internationaal. Deze route met Silver Airways heeft 0 tussenstops en kost € 43 per vliegticket.

De maximale afmetingen voor bagage zijn bij Silver Airways als volgt: 43x25x20 cm voor een persoonlijk item, 55x35x22 cm voor een handbagage-item en 157 cm voor ieder stuk ingecheckte bagage. Wil je grote items inchecken, dan kan het zijn dat Silver Airways hiervoor aanvullende regels heeft of kosten in rekening brengt.


Populaire internationale vluchten met Silver Airways

Wil je verder vliegen dan De Verenigde Staten? Boek een internationale vlucht met Silver Airways naar een van deze populaire bestemmingen

Silver Airways - Vluchtinformatie

Zoek op route of vluchtnummer om de vluchtstatus van Silver Airways te bekijken
wo 2/8