Goedkope vliegtickets naar Ibiza Spanje

Nachtelijke feesten, ochtendgloren
Vliegtickets Ibiza vanaf
 • 71 EUR per persoon
 • Vluchten vanaf Amsterdam beginnen bij 77 EUR
 • Vluchten vanaf Keulen beginnen bij 82 EUR
 • Vluchten vanaf Düsseldorf beginnen bij 65 EUR
 • Vluchten vanaf Eindhoven beginnen bij 60 EUR

Over Ibiza

.

Hoewel veel mensen nog altijd naar de White Isle gaan voor de veel te dure feestjes, heeft Ibiza nog zoveel meer te bieden. Achter de gayhotels en hippiemarkten ligt een koninkrijk van ochtendrust, mystieke grotten, kasseistraatjes en befaamde, schitterende zonsondergangen. Ben je eenmaal de housemuziek voorbij, dan zal het 'Gomorrah van de Middellandse Zee' je vast en zeker wel haar geheimpjes verklappen, vooral haar ongerepte kern van zoutvlaktes en haar ruige schoonheid.

Afgezien van dronken toeristen kan niets op Ibiza je pijn doen. Geen van de inheemse wilde diersoorten is gevaarlijk.

De inwoners van Ibiza zijn een geweldige mengeling van oorspronkelijke eilandbewoners en versleten buitenlanders die hun leven lang hard gewerkt hebben en toen hier zijn blijven hangen. Ze zijn allemaal dol op hun thuishaven en het is niet moeilijk te raden waarom dat zo is. Dit eiland danst op haar eigen ritme.

Es Vedra eiland, even buiten de kust, is volgens de legende de plek waar Ulysses de verleidelijke sirenes ontmoette.

Hoe is het weer in Ibiza in oktober?

 • Temperatuur 16-24 °C
 • Droge dagen 20-
 • Gemiddelde neerslag 55 mm
 • Sneeuw dagen 0

Demografie

 • Populatie 133K
 • Lokale tijd :
 • Valuta Euro

Geweldige hotels in Ibiza

Geweldige plaatsen in Ibiza

Over Ibiza

Ibiza staat wereldwijd bekend voor haar legendarische nachtleven. Jongeren vliegen naar Ibiza om gelijkgestemden te vinden en helemaal los te gaan in de elektronische dance scene. Het eiland heeft echter ook een uitstekende culturele geschiedenis en pittoreske omgevingen die zeker het ontdekken waard zijn.

Het kleine Baltische eiland geniet een superieure locatie in de Middellandse Zee – het is een natuurlijke schat van rustieke landschappen, kleine inhammen, kristalhelder water en een royaal klimaat dat vrijwel uitsluitend zon biedt. De 210 kilometer lange kustlijn garandeert een maritieme atmosfeer, perfect voor zonnebaden en lange wandelingen. Het ontdekken van het prachtige platteland voegt alleen maar toe aan het plezier.

Wanneer de zon onder gaat, barst het beruchte nachtleven van Ibiza los in een ware explosie van elektronische muziek in de laatste trends van house en trance. De aanhoudende feestelijkheden maken Ibiza enorm populair bij de jonge generatie, die zowel van de nachtclubs als het levendige straatleven geniet.

Buiten haar populariteit weten maar weinig mensen dat Ibiza eigenlijk is aangewezen als World Heritage is met een aantal fascinerende culturele en historische bezienswaardigheden. Bezoek onder andere de Fenisiche nederzetting van Sa Caleta in het westen van Ibiza Stad, de oude stad Eivissa en de necropolis bij Puig des Molins.

Als u op zoek bent naar entertainment moet u in Ibiza Stad zijn. De bovenste stad Dalt Vila biedt geplaveide steegjes, Spaanse architectuur, kleurrijke markten en charmante restaurants. Bezoek Ibiza Haven voor een diner met uitzicht en vergaap uzelf aan de exclusieve jachten. Als u blijft en Ibiza Stad bij nacht ontdekt, ervaart u een feest dat al uw verwachtingen te boven gaat.

Sorry, deze inormatie is momenteel alleen in het Engels beschikbaar

Feedback
Cookies
momondo.nl maakt gebruik van cookies
Lees meer