Verdien hoge commissies met momondo’s Affiliate Programma

Door de samenwerking met momondo kunnen jouw klanten snel en gemakkelijk goedkope vluchten vinden, terwijl je er ook nog aan verdient.

Jouw voordelen

  • Verdien één van de hoogste commissie percentages in deze sector. Je wordt beloond per winstgevende doorverwijzing naar een van onze partner websites (luchtvaartmaatschappijen, budget vliegmaatschappijen of online reisbureaus).
  • Sluit je aan bij een sterk en gevestigd merk met een goede reputatie, dat zich wereldwijd aan het uitbreiden is op een snel tempo. Wij verwachten om jaarlijks minstens 100% te groeien. Houd er rekening mee dat we op dit moment alleen affiliates belonen voor ons vlucht product.
  • Toegang tot verschillende soorten promotie materiaal die helpen om jouw klanten de beste vluchten te laten vinden online, zoals image-banners, tekstlinks en een flight widget.
  • Inschrijven is volledig gratis en makkelijk te integreren.

Is jouw website geschikt?

momondo staat open om met elk type uitgever te werken; echter reis, - vakantie – of bestemmingspecifieke websites presteren vaak het best. Of je nu een kleine, onafhankelijke blog hebt of een groot reisplatform, iedereen is welkom om aan één van onze Affiliate Programma’s deel te nemen.

Van start in 5 minuten!

Nu we je aandacht hebben, is het tijd om aan de slag te gaan. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag in drie makkelijke stappen:

  • Registreer je voor ons Affiliate Programma bij een van onze partners
  • Voeg advertentiemateriaal van momondo toe aan je website via de Affiliate Partner site van jouw keuze
  • Verdien nu geld elke keer wanneer je een doorverwijzing genereert naar één van onze partner websites!

Meld je aan bij onze Affiliate Partners:

TradeTracker
Webgains
Zanox

Contact

Bij vragen of hulp kun je ons altijd emailen of telefonisch contact opnemen

E-mail: affiliate@momondo.com

Feedback
Cookies
momondo.nl maakt gebruik van cookies
Lees meer